За нас

Емилиян Кадийски

Роден във Враца, Емо завършва математическата гимназия в града, след това магистратура по Информатика в СУ “Св. Климент Охридски”. Работи като уеб програмист и през 2011г е част от първата кохорта учители на Заедно в час. През 2013г заедно с двама приятели стартират Враца софтуер общество, организацията развива дигитална индустрия в родния им град, предлагайки курсове по програмиране и интересни ИТ събития. В момента Емо работи като програмист в компанията която създаде във Враца - Вола софтуер. Хобитата му са да спортува: футбол, ски, тичане, да пътува и да обикаля сред природата.

Георги Димитров

Георги завършва професионалната техническа гимназия в своя град - Враца. Започва да учи програмиране на 13 годишна възраст. Учи приложно програмиране с дуална форма на обучение и в 11 клас започва стаж във Вола Софтуер. В момента работи в родния си град като програмист във Вола софтуер. Хобитата му са да: пътува, колекционира редки вещи и да гледа филми.

Нашата цел е:

С тази платформа искаме да дадем възможност на учителите да получават подходяща обратна връзка от ученици, за да преценяват в какво да се фокусират. Искаме да допринесем поне малко за качеството на образованието в България. Вярваме, че успешните организации използват данни, за вземане на решения и подобряване на работата си. През годините сме работили по различни софтуерни проекти и сме виждали как тези решения позволяват на екипи и организации да намалят и автоматизират част от задачите си, за да могат да отделят повече време над същинската си работа и постигане на целите си.